BPG maakt gebruik van cookies om het gebruik van de website te analyseren, om het mogelijk te maken content via social media te delen en om de inhoud van de site af te stemmen op uw voorkeuren. Deze cookies worden ook geplaatst door derden. Door deze melding te accepteren of gebruik te blijven maken van deze site stemt u hiermee in. 
Meer informatie

Tegels - BPG Sieben

Bij BPG Sieben komen zowel professionele tegelzetters als doe-het-zelvers om de juiste tegels en toebehoren in te kopen. In onze showroom vindt u een zeer ruim assortiment aan wand-en vloertegels. Daar kunt u zich in alle rust orienteren op allerlei kleuren en soorten tegels. Vervolgens vindt u bij ons tegellijm, tegelvoegsel, voorstrijkmiddel, kit, gereedschap... kortom alles wat u bij het tegelzetten nodig heeft.

Vloertegels en wandtegels kiezen

Hoe kiest u de vloer- of wandtegel die het beste bij uw interieur past? Natuurlijk lopen er in de showroom deskundige medewerkers rond, die u daar uitstekend bij kunnen helpen. maar u kunt zelf ook voorbereidingen treffen om gerichter tegels te kunnen kiezen. Zo is het handig als u een budget voor uzelf bepaalt. Dat geeft houvast. Probeer ook te bepalen wat voor stijl uw inrichting heeft: klassiek, uitbundig, modern, stijlvol of een mix van stijlen. Dan kunt u makkelijker tegels kiezen die daarbij passen. En wilt u eigenlijk plinten of niet? Plinten beschermen uw wandtegels tijdens het dweilen of stofzuigen, maar niet iedereen vindt plinten mooi. 

Badkamertegels

Bij badkamertegels durven mensen vaak iets meer uit te pakken qua kleur. Ze kiezen bijvoorbeeld voor twee kleuren tegels waarvan de opvallendste tegels in een mozaïekpatroon worden gelegd. Of ze maken een sierrand van tegels in een donkere kleur en leggen verder tegels in een lichte kleur. En nu steeds meer mensen kiezen voor een inloopdouche, wordt het douchegedeelte ook vaak uitgevoerd in een andere kleur tegels. Ook hier geldt: hoe beter u vooraf al weet wat uw stijl en budget is, hoe makkelijker de keuze. Wij helpen u graag om passende tegels te vinden van hoge kwaliteit.

 


Tegels nodig voor uw bouwproject? Bij BPG bent u aan het goede adres voor onderstaande producten. 

Uiteraard kunt u de tegels zelf komen ophalen, maar uw BPG-partner kan deze bouwmaterialen ook bij de gewenste locatie, in de gewenste hoeveelheid en gewenste tijdstip komen afleveren.