BPG maakt gebruik van cookies om het gebruik van de website te analyseren, om het mogelijk te maken content via social media te delen en om de inhoud van de site af te stemmen op uw voorkeuren. Deze cookies worden ook geplaatst door derden. Door deze melding te accepteren of gebruik te blijven maken van deze site stemt u hiermee in. 
Meer informatie

BPG SIEBEN FORMULE

Leveren en Afhalen

Vandaag besteld, morgen geleverd. Voor de meeste van uw bestellingen kunnen we deze snelle leverservice garanderen. We hebben voortdurend drie eigen vrachtwagens op de weg die flexibel kleine en grote leveringen verzorgen. Zo garanderen we minimaal tijdverlies.

Professional assortiment

Zowel voor ruwbouw- als afbouwmaterialen streven we naar een kwaliteitsvol assortiment dat zowel in de breedte als de diepte ver reikt. We breiden ons assortiment voortdurend uit. Naast nieuwbouwprojecten ontwikkelden wij ons tot dé specialist voor renovatiematerialen.

Drive-in systeem

Makkelijk inladen door het drive-in systeem.Ook als u zelf over transport beschikt, steken we graag een helpend handje toe. Wij beschikken in onze vestiging in Heerlen over een volledig uitgeruste laadkade zodat het laadproces probleemloos verloopt. Verder staan onze medewerkers ter beschikking om u te assisteren met vorkheftrucks en ander laadmateriaal. U kan al vanaf 7 uur ’s ochtends bij ons terecht.

Service Partner

Onze technische afdeling staat u bij met het onderhoud van uw machinepark waaronder gips- en verfspuitmachines. Als extra service voor onze klanten herstellen en keuren we betonmixers, schuurmachines, compressoren, handgereedschappen. Als hoofddealer van PFT en Hama zijn wij een gecertificeerde onderhoudspartner.

In Heerlen en Kerkrade

Momenteel beschikken we over 2 moderne en vlot bereikbare vestigingen. Onze hoofdvestiging is te vinden aan de Beersdalweg te Heerlen. In Kerkrade op de Wiebachstraat, nabij het Parkstad Limburg stadion, ligt onze andere vestiging.

  

Bouwpartner groep

IJzersterk

Bouwpartner Groep (BPG) is een formule voor professionals in de bouw. Bij BPG Sieben koopt u bouwmaterialen en gereedschappen van hoge kwaliteit. Producten van gecertificeerde fabrikanten. Daarnaast kunt u ook bij BPG Sieben producten van ons eigen merk BPG verkrijgen, onder meer cement, kit, schroeven en spijkers. BPG is letterlijk en figuurlijk een ijzersterke formule. 

Exclusief

De BPG-formule wordt exclusief door leden van de inkooporganisatie 4+ Bouwmaterialen gevoerd. Verspreid over Nederland zijn er meer dan 35 BPG-vestigingen. Allemaal zelfstandige ondernemers met een sterke lokale en regionale binding. BPG zorgt voor een eenduidige uitstraling van deze ondernemers en een basisassortiment. De vakkennis wordt op peil gehouden door trainingen. Allemaal binnen de drie kernwaarden: professioneel, betrouwbaar en gemak.


 
Bel mij