BPG maakt gebruik van cookies om het gebruik van de website te analyseren, om het mogelijk te maken content via social media te delen en om de inhoud van de site af te stemmen op uw voorkeuren. Deze cookies worden ook geplaatst door derden. Door deze melding te accepteren of gebruik te blijven maken van deze site stemt u hiermee in. 
Meer informatie

Over bpg sieben

BPG Sieben is een familiebedrijf dat al vier generaties lang de partner is voor bouwmaterialen in de regio Limburg. Ons bedrijf beschikt over 2 moderne en goed bereikbare vestigingen. De hoofdvestiging is te vinden aan de Huisbergerstraat te Heerlen. Het tweede filiaal van BPG Sieben is gevestigd aan de Wiebachstraat te Kerkrade, dichtbij het Parkstad Limburg Stadion. Op beide plekken heeft u keuze uit een zeer ruim assortiment bouwmaterialen van hoge kwaliteit. Van bouwstoffen en afbouwproducten tot gereedschap. Bouwbedrijven en zelfstandigen in de regio komen hier al generaties lang voor hun bouwmaterialen.

Sinds 2011 zijn wij lid van de BPG-groep. Dit geeft ons de mogelijkheid gezamenlijk in te kopen, waardoor wij tegen zeer scherpe prijzen kwalitatief hoogstaande producten kunnen leveren. Ideaal en perfect afgestemd op de wensen van u als particulier of professional in de bouw. Naast A-merken in verschillende productgroepen heeft BPG ook veel eigen merk-producten, professionele kwaliteit tegen een scherpe prijs.

Hout en bouwmaterialen

Onze vestigingen zijn ruim opgezet, zodat u zich in alle rust op bouwmaterialen kunt oriënteren en makkelijk vindt wat u zoekt. Dankzij de overzichtelijke indeling van onze vestigingen kunt u vlot inkopen doen. Wij leveren ook op locatie met onze eigen vrachtwagens. Wij houden ons assortiment up-to-date en informeren u graag over innovatieve producten. Onze medewerkers zijn goed op de hoogte van verbeteringen en nieuwe toepassingen van bouwmaterialen. Door hun ruime ervaring kunnen zij goed uitleggen welk product voor welke klus het beste is. Onze vakkundige medewerkers denken graag mee en ontzorgen u zoveel mogelijk.

Servicepartner

Onze technische afdeling staat u bij met het onderhoud van uw machinepark waaronder gips- en verfspuitmachines. Als hoofddealer van PFT, Graco en Hama zijn wij een gecertiļ¬ceerde onderhoudspartner.


Historie BPG Sieben

Bij BPG Sieben staat met Wout Sieben al de vierde generatie aan het roer.
Onze historie gaat terug naar 1918. Dhr. Sieben begon met Sieben BV als handelaar in ruwe bouwmaterialen waaronder kalk. De normen en waarden die belangrijk zijn in de familie traditie van Sieben en waarmee wij al jaren zakendoen worden nog steeds in stand gehouden binnen Sieben BV.
Doorheen de decennia verhuisde het bedrijf enkele keren van locatie. Daarbij bleven we wel steeds in de stadregio ‘Parkstad Limburg'.

Sinds Maart 2011 gaan wij verder als BPG Sieben Bouw - & Afbouwmaterialen. Met een breder en dieper assortiment in professionele bouwmaterialen en gereedschappen richten wij ons nog meer op de vakman. BPG staat daarbij voor Bouwpartnergroep, verwijzend naar de overkoepelende aankoop- en verkoopsgroep waarvan we lid zijn. Met een zeer breed en diep assortiment aan kwaliteitsmaterialen zijn we eens te meer de totaalpartner van vakmensen en bedrijven in de ruime Limburgse bouwwereld.

Sinds 2013 hebben we een tweede vestiging in Kerkrade aan de Wiebachstraat.


Lees hier onze informatiebrochure. 
Bel mij